کرونا و ایمنی

کرونا و ایمنی

کرونا و ایمنی

کرونا ، ویروسی ناشناخته که به یکباره و در طول مدت کمی جهان را فرا گرفت ؛ ویروسی که کماکان درمان قطعی برای آن یافت نشده و با گذشت دو سال و اندی همچنان از خود قربانی به جا می گذارد.

کرونا و ایمنی

 

پاندمی و تعطیلی شهر ها ، قرنطینه خانگی و شهری ، فراگیری عمومی ویروس ، حال وخیم مبتلایان و نبود فضای بیمارستانی و درمانی کافی از معضلات اولیه مواجهه با این ویروس ناشناخته بود.

ناشناخته بودن ویروس هر حدس و گمانی را به دنبال داشت ، از تخمین مدت زمان اتمام  آن تا درمان و تجویز نسخه های خانگی و سنتی ، که هرکدام طبعات خود را داشت ؛ طبعاتی که گاها منجر به وخامت هر چه بیشتر اوضاع می شد.

هرچه به روز های شیوع و فراگیری این ویروس افزوده می شد شمار مبتلایان آن نیز افزایش پیدا می کرد تا حدی که آمار جان باختگان آن از حد تصور فرا می رفت.

کادر درمان شبانه روزی در پی معالجه و مداوا بیماران بودند و از هیچ کمکی فروگذار نمی کردند ، با این حال این تلاش ، نیازمند یاری و ارتباط دو طرفه از جانب مردم بود.

از آنجایی که همواره پیشگیری بهتر از درمان است ، پزشکان و فعالان حوزه پزشکی و درمانی پروتکل هایی برای جامعه تعریف کردند تا از سیر صعودی مبتلایان بکاهند.

استفاده از ماسک های پزشکی ، شستشوی مداوم دست ها و سطوح ، رعایت فاصله فیزیکی و اجتناب از دورهمی ها و مهمانی ها و… همگی از مواردی بودند که احتمال ابتلا را کاهش می دادند.

ابتلا افراد به ویروس کرونا دارای سیر سینوسی بود و تاکنون که در تابستان  1401 هستیم ، کشور ما پیک هفتم بیماری طی می کند.

رعایت پروتکل ها راهکاری مناسب ، اما کافی نبود ؛ مطالعات و پژوهش ها همواره ادامه داشت تا راه مطمئن تر و ایمن تری برای کنترل پاندمی یافت شود. از آنجایی که تزریق واکسن از مبتلایان جدید به طور جدی پیشگیری می کند ، دانشمندان در صدد آن بودند تا هرچه سریع تر واکسن آن را کشف و به دست مردم برسانند.

کرونا و ایمنی

پس از گذشت زمان بسیار و تلاش های مستمر عاقبت واکسن ها کشف و پخش شد ، اما از آنجایی که این ویروس ناشناخته هر روز چهره و سویه جدیدی از خود به نمایش میگذاشت اعتماد مردم برای تزریق واکسن را متزلزل کرده بود. ولی از آنجایی که پیشروی علم عموما به سود بشر بوده است مردم چاره ای جز اعتماد به شرایط جدید نداشتند ، با این حال همچنان عده ای از انجام آن امتناع می کردند.

روند واکسناسیون ادامه داشت و روزانه شمار مختلفی از مردم در سراسر دنیا واکسینه می شدند ، بس از مدت زمانی آمار ها به طرز چشمگیری کاهش یافت تا جایی که آمار مبتلایان روزانه به صفر رسید و شادی و امید دوباره به روح سلامتی جامعه بازگشت.

این روند و سیر نزولی در کنار همه ی مزایایی که در پی داشت ، موجب شد تا مردم از بابت ابتلا آسوده خاطر شوند و دیگر آنچنان سختگیرانه پروتکل ها را رعایت نکنند تا جایی که نه به شدت قبل از ماسک ها استفاده می کردند و نه بهداشت عمومی آن چنان رعایت می شد.

این روند ادامه داشت تا جایی که کل دنیا دوباره درگیر پیک جدیدی از بیماری شد.

رهایی از بیماری و سایه تاریکی که بر جامعه می اندازد خواسته ی همه ی مردم است ، اما نیازمند تلاش همان اعضای جامعه نیز می باشد . واکسناسیون تنها احتمال ابتلا را کاهش می دهد نه اینکه ویروس را به کل از بین ببرد ، تدوام همین سیر صعودی وابسته به رعایت پروتکل های بهداشتی تا زمان موعود می باشد.

امید که سلامت و آسایش در همه ی جای دنیا برقرار شود.

پیگیری اخبار کرونا / پیگیری اخبار روزانه کرونا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *